Geld lenen met een BKR notering

Geld lenen met een BKR notering

Door verschillende situaties kun je in de betaalproblemen komen. Het kan door een scheiding komen, het verlies van je baan, arbeidsongeschiktheid, familie omstandigheden en ook door dommigheden. Het is wel vervelend natuurlijk, wanneer je in zo’n situatie terecht komt. Helemaal wanneer je een registratie krijgt bij het BKR te Tiel. Het gaat hier om het Bureau Krediet Registratie in Tiel. Hier houden ze he betaalgedrag bij van iedereen, die een lening of hypotheek heeft. Ze doen dit om consumenten en geldverstrekkers te beschermen tegen overkreditering. In essentie is dit goed. Echter wanneer je een BKR notering hebt is dit natuurlijk minder prettig en zie je deze het liefste verdwijnen. Helemaal wanneer je geld moet lenen. Je zal dan namelijk tegen een muur van nee aanlopen wanneer je ergens om een lening gaat vragen. Wil je toch geld lenen met een BKR notering? Dan is het slim om de volgende onderwerpen te lezen.

Een minilening!

Heb je slechts even een geldlening nodig om een korte tijd tot je loonbetaling te overbruggen? Dan kun je een minilening overwegen. Je kunt dan namelijk ook met een BKR codering geld lenen. Het is namelijk een laag geldbedrag waardoor het niet bij het BKR geregistreerd wordt. Het is goed om hier gebruik van te maken wanneer je slechts voor een korte tijd geld nodig hebt. Het is goed om wel de voorwaarden goed door te nemen. De rentestanden zijn vaak erg hoog.

Door de hoge rentestanden zijn de verstrekkers van minGeld lenen met een BKR noteringileningen niet zo geliefd in ons land door de autoriteiten, zoals de AFM (autoriteit financiële markten). Het is dus maar de vraag hoe lang deze vorm van lenen actief zal zijn in ons land. De regels zullen zeker strenger worden. Mogelijk passen ze de regels van het BKR ook aan.

Een geldlening van vrienden of familie

Natuurlijk is het ook mogelijk om geld te lenen van je vrienden of familie. Je kunt dit voor een langere of kortere tijd doen. Wanneer het om een serieus bedrag gaat is het goed om alles op papier te zetten. Op die manier kan je relatie niet in gevaar komen. Je weet precies wat er is afgesproken en hoe je hier gebruik van kunt maken. Iets wat natuurlijk wel prettig is voor iedereen. Je wil elkaar natuurlijk wel recht in de ogen blijven kijken. Eerlijkheid en transparantie zijn van groot belang.

Je werkgever en een voorschot op je salaris

Natuurlijk kun je ook om een voorschot van je salaris vragen bij je baas. Misschien komt het vakantiegeld er binnenkort aan of je kerstbonus. Wanneer je het geld echt nodig hebt kun je hier natuurlijk al vast gebruik van maken. Het is een uitstekende manier om je directe geldproblemen op te lossen.

Blijf uit de problemen

Nog beer is om te kijken of je op een andere manier je doel kunt bereiken. Wil je bijvoorbeeld een auto kopen, kijk dan of je een auto van de zaak kunt krijgen. Wil je een nieuwe wasmachine kopen, kijk dan naar een tweedehandsje of een met een afbetaalregeling (zonder krediet van een bank). Het is beter om vindingrijk te zijn, dan om meer leningen af te sluiten.

Leen verstandig!